Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: «Νοικιάζω χώρο στο σπέρμα του» - Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτησή της

Ιωάννα Τούνη: «Νοικιάζω χώρο στο σπέρμα του» – Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτησή της

Ποιος γέλασε;

Η Ιωάννα Τούνη, η influencer του ενός εκατομμυρίου ακολούθων στο Instagram, έχει αρχίσει εδώ και καιρό να δραστηριοποιείται και στο έτερο δημοφιλές κοινωνικό μέσο των νέων, το Tik Tok.

Κι αν οι φωτογραφίες που αναρτά στο πρώτο προκαλούν μία φορά, τα βίντεο που ανεβάζει στο δεύτερο, προκαλούν δέκα.

Και για να είμαστε δίκαιοι, όχι όλα. Κάποια έχουν πλάκα. Ένα από τα τελευταία της όμως ξεπέρασε τα όρια και επέσυρε τη μήνιν των ακολούθων της.

Στο βίντεο εμφανίζεται να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού της και να προσπαθεί να βρει στο τηλέφωνο, τον σύντροφο και μέλλοντα πατέρα του παιδιού τους, Δημήτρη Αλεξάνδρου, χαϊδεύοντας την φουσκωμένη της κοιλιά και έχοντας σνομπ ύφος.

Μέχρι εδώ καλά. Μόνο που έκανε το «λάθος» να γράψει στο βίντεο: «Εγώ τηλεφωνόντας στον Δημήτρη, να του θυμίζω πόσα λεφτά χρωστάει που νοικιάζω χώρο στο σπέρμα του».

Και όχι, δεν μιλάμε για το ορθογραφικό λάθος στο «τηλεφωνόντας. Αυτό περνάει απαρατήρητο μπροστά στο νόημα του κειμένου της.

Δείτε το βίντεο:

@j.touni 9 μήνες ειναι αυτοί 😂😅😭 #foryou #foryoupage #viral #pregnancy #9monthspregnant #tiktokgreece #jtouni ♬ original sound – 🇹🇷

Αυτό ήταν αρκετό ώστε η ανάρτηση να γίνει viral, όχι μόνο στο Tik Tok, αλλά σε όλο το διαδίκτυο με τα αρνητικά σχόλια να πέφτουν βροχή.

Σίγουρα κάποιος καλοπροαίρετος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι το κίνητρό της είναι η πλάκα, όμως εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι πολλοί δεν μπόρεσαν να ενστερνιστούν το χιούμορ της.

Κάποιοι θεώρησαν ότι ξέφυγε, κάποιοι ότι πρόβαλε με λανθασμένο τρόπο το δώρο της μητρότητας, ενώ κάποιοι άλλοι ότι είναι σε συνέχεια των προκλητικών της ενεργειών, οι οποίες στο τέλος της ημέρας της χαρίζουν ακόλουθους και πολλά χρήματα.

Δείτε τα tweets:

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024