Χωρίς προβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων της Πρωτομαγιάς – Πότε αναμένονται ουρές
Σύμφωνα με τις Αρχές, η επιστροφή των οχημάτων αναμένεται να κορυφωθεί το βράδυ της Κυριακής.
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται μέχρι στιγμής η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Πρωτομαγιάς προς την Αττική, με την κίνηση να είναι αυξημένη, αλλά ελεγχόμενη στα μεγάλα οδικά δίκτυα.
Οι Αρχές ωστόσο παραμένουν σε επιφυλακή, καθώς τις βραδινές ώρες της Κυριακής αναμένεται κορύφωση της επιστροφής, κυρίως στα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών.
Πάνω από 130.000 οχήματα επέστρεψαν στην Αττική
Ομαλή είναι η κυκλοφορία στα διόδια της Ελευσίνας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, παρά την αυξημένη ροή οχημάτων.
Μικρές καθυστερήσεις σημειώνονται σε σημεία όπως η Νέα Πέραμος και ο Ισθμός της Κορίνθου, με τις Αρχές να είναι έτοιμες να προχωρήσουν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αν κριθεί αναγκαίο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, από το απόγευμα της Πέμπτης αναχώρησαν από την Αττική περίπου 203.000 οχήματα, με τις επιστροφές να φτάνουν έως τώρα τις 130.000.
Μόνο από την εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, από τις 06:00 το πρωί, έχουν επιστρέψει περίπου 23.000 οχήματα, με τον βασικό όγκο των οχημάτων να αναμένεται το βράδυ της Κυριακής.
Την ίδια ώρα, χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η επιστροφή των εκδρομέων και στα διόδια των Αφιδνών, χωρίς να καταγράφονται ιδιαίτερα προβλήματα ή καθυστερήσεις.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, περιορισμένος ήταν ο αριθμός των εκδρομέων που επέστρεψαν το προηγούμενο 24ωρο, καθώς από τις 06:00 το πρωί της προηγούμενης ημέρας έως και τις 6 το πρωί σήμερα πέρασαν από τα διόδια των Αφιδνών περίπου 21.500 οχήματα.
- Το Σάββατο 11 Ιουνίου θα επαναλειτουργήσει η Γέφυρα Μανωλά
- Θεσαλονίκη: Τι λέει η Ryanair για το σπασμένο παράθυρο αεροσκάφους σε πτήση της
- Η επιδημία του Έμπολα στο Κονγκό εξακολουθεί να εξαπλώνεται «αόρατα», σύμφωνα με τον ΠΟΥ
- Ενεργοποιείται μόνιμο πλαίσιο ενίσχυσης των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας
- Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας και ο Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης περιμένουν το δεύτερο παιδί τους
- Για «λαϊκισμό» μιλάει ο Μητσοτάκης της αισχροκέρδειας – Με «καρφιά» για το ΠΑΣΟΚ «ομολογεί» τον φόβο ΝΔ για την επάνοδο Τσίπρα
- Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή
- Για πρώτη φορά, γεωλόγοι είδαν τον γήινο φλοιό να σκίζεται και να απελευθερώνει λάβα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)












































![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442