Εύκολη νίκη και πρόκριση στη φάση των «16» του FA Cup για την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με το ευρύ 4-0 της Γουίγκαν και πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας, έχοντας τρεις διαφορετικούς σκόρερ (Μαντουέκε, Μαρτινέλι, Ζεσούς), ενώ ο Χαντ μέτρησε ένα αυτογκόλ.
Μόλις με την συμπλήρωση του 11ου λεπτού η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ με τον Μαντουέκε, με τον Μαρτινέλι στο 18’ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 23’ ο Χαντ έστειλε, άθελά του, την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-0 και στο 27’ ο Γκάμπριελ Ζεσούς με λόμπα μέσα από την περιοχή, έπειτα από υπέροχη πάσα του Ινκαπιέ, έγραψε το τελικό 4-0.
Όλα, δηλαδή, έγιναν μέσα σε 16 λεπτά σε έναν Λονδρέζικο υγιεινό περίπατο από πλευράς της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα στον 4ο γύρο του FA Cup:
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Stoiximan Super League και το πρόγραμμα των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε της regular season της Super League.
Ντεμπούτο στη Serie A με γκολ έκανε ο Αλισον Σάντος ο οποίος ισοφάρισε (2-2, στο 83’) και αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τη Νάπολι. Ο Τσιμίκας, για τη Ρόμα, μπήκε στο ματς στο 72’.