Απολύθηκε οδηγός, που πιάστηκε πριν από λίγες μέρες να παίζει με το κινητό του την ώρα που οδηγούσε, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανος Τσόλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM 107,7.
Σύμφωνα με την καταγγελία, οδηγός, που εκτελούσε το δρομολόγιο από Κουφάλια για τον τερματικό σταθμό ΚΤΕΛ Μακεδονία, το απόγευμα της 4ης Φεβρουαρίου, ήταν «κολλημένος» στο κινητό του και φέρεται να οδηγούσε επικίνδυνα.
Επιβάτης κατέγραψε μάλιστα εκείνη την ώρα τον οδηγό στο video, που μπορείτε να δείτε:
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ