Ο Ολυμπιακός έφτασε μιαν «ανάσα» από το 2-0 κόντρα στον Βόλο στο 48’, αλλά οι πειραιώτες δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν το δεύτερο γκολ κόντρα στην θεσσαλική ομάδα, ελέω… Σόρια.
Ο Ποντένσε έκανε εξαιρετικό πλασέ και ήταν έτοιμος να… πανηγυρίσει, αλλά ο Σόρια απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να κάνουν το 2-0.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
LIVE: Ρέξαμ – Τσέλσι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρέξαμ – Τσέλσι για τη φάση των «16» του FA Cup. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
Ο διαιτητής Πολυχρόνης έδωσε εύκολα πέναλτι σε πτώση του Ελίασον στην περιοχή, όμως παρενέβη σωστά το VAR και πήρε πίσω τη φάση για θέατρο του εξτρέμ της Ένωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας