Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε η κατάρρευση γέφυρας στον Ταύρο και πιο συγκεκριμένα σε παράδρομο της Πέτρου Ράλλη, το περασμένο Σάββατο.
Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κυκλοφοριακά προβλήματα, ενώ το σημείο στο ρεύμα προς Προφήτη Δανιήλ παραμένει κλειστό.
Η κατάρρευση γέφυρας στον Ταύρο
Οι αρχικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η γέφυρα υποχώρησε λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, αλλά και εξαιτίας ελλιπούς συντήρησης.
Η πτώση της προκάλεσε ανάφλεξη, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς κάτω από τη γέφυρα περνούν καλώδια υψηλής τάσης.
Η περιοχή είναι βιομηχανική και, ευτυχώς, τη στιγμή της κατάρρευσης δεν κινούνταν πεζοί ή οχήματα, γεγονός που απέτρεψε τα χειρότερα. Οι αρχές συνεχίζουν τις αυτοψίες, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και η στατικότητα του υπόλοιπου οδικού δικτύου.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου