Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ο Τραμπ ανακοίνωσε το κλείσιμο του εναέριου χώρου πάνω και γύρω από τη Βενεζουέλα

Ο Τραμπ ανακοίνωσε το κλείσιμο του εναέριου χώρου πάνω και γύρω από τη Βενεζουέλα

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του ανακοίνωσε ότι κλειστός θα παραμείνει ο εναέριος χώρος της Βενεζουέλας

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε το Σάββατο ότι ο εναέριος χώρος πάνω και γύρω από τη Βενεζουέλα θα κλείσει εξ ολοκλήρου.

Η ανάρτηση του Τραμπ για τη Βενεζουέλα

Ο Τραμπ, σε μια ανάρτηση στο Truth Social, δήλωσε: «Προς όλες τις αεροπορικές εταιρείες, τους πιλότους, τους εμπόρους ναρκωτικών και τους εμπλεκόμενους με εμπορία ανθρώπων, παρακαλώ θεωρήστε ότι Ο ΕΝΑΕΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ».

Την περασμένη εβδομάδα, η αμερικανική ρυθμιστική αρχή για την αεροπορία προειδοποίησε τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες για μια «δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση» κατά την πτήση πάνω από τη Βενεζουέλα, λόγω της «επιδείνωσης της κατάστασης ασφάλειας και της αυξημένης στρατιωτικής δραστηριότητας εντός ή γύρω από» τη χώρα, όπως υπενθυμίζει το Reuters.

Η Βενεζουέλα ανακάλεσε τα δικαιώματα εκμετάλλευσης έξι μεγάλων διεθνών αεροπορικών εταιρειών που είχαν αναστείλει τις πτήσεις προς τη χώρα μετά από προειδοποίηση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο