Κριστιάνο Μπάτσι και Ραζβάν Λουτσέσκου γνωστοποίησαν τις 11άδες με τις οποίες θα αγωνιστούν Πανσερραϊκός και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, στις 19:30, στο δημοτικό γήπεδο Σερρών, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.
Ο προπονητής του δικεφάλου που έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Πέλκα, Χατσίδη, Καμαρά, Λόβρεν και Ζίβκοβιτ, επαναφέρει τον τον Γίρι Παβλένκα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχουν εκπλήξεις από τον Ρουμάνο.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους στη Μπολόνια και τώρα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που θα ανοίξει ουσιαστικά την αυλαία για το 2026 στην Ευρωλίγκα.
Το Μαρόκο ήταν καλύτερο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) το Μάλι για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Κόπα Άφρικα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει του τρίτου αγώνα. Βασικός για 70' λεπτά αγωνίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τους διοργανωτές.