Γερεμέγεφ κι επίσημα στον ΠΑΟΚ – Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 (vid)
Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ που υπέγραψε ως το 2027 με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Την απόκτηση του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.
Ο Σουηδός φορ υπέγραψε ως το 2027 με τους «ασπρόμαυρους» και παρουσιάστηκε μέσω εντός εντυπωσιακού βίντεο.
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Γερεμέγεφ
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ με ελεύθερη μεταγραφή. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30.06.2027.
Ο Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1993 στην Κουνγκσμπάκα της Σουηδίας και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στα τμήματα υποδομής της Tölö και κατόπιν της Örgryte, όπου έκανε και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.
Το 2013 πήρε μεταγραφή στην Qviding, σημειώνοντας 14 γκολ και μία ασίστ σε 21 εμφανίσεις, πριν συνεχίσει την καριέρα του στη Häcken για τις σεζόν 2014-15 και 2015-16 , όπου σε 51 συμμετοχές πέτυχε 17 γκολ και μοίρασε εννιά ασίστ ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Σουηδίας τη σεζόν 2015-16. Το καλοκαίρι του 2016 μετακόμισε στο Μάλμε για λογαριασμό της ομόνυμης ομάδας, καταγράφοντας 57 συμμετοχές, 14 γκολ και 13 ασίστ, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Σουηδίας.
Τον Ιούλιο του 2018 επέστρεψε στη Häcken, μετρώντας 34 συμμετοχές, 17 γκολ και 11 ασίστ σε μία γεμάτη σεζόν. Τον Αύγουστο του 2019 πήρε μεταγραφή στη Dynamo Dresden, όπου αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια, σκοράροντας τέσσερις φορές και μοιράζοντας τρεις ασίστ. Τον Αύγουστο του 2020 παραχωρήθηκε δανεικός στην Twente, με την οποία αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια και σκόραρε μία φορά. Ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2021 και ο Σουηδός στράικερ αποχώρησε από την Dynamo Dresden και επέστρεψε για ακόμη μία φορά στη Häcken. Ο Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ τη σεζόν 2021-22 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος με 22 γκολ, οδηγώντας τη Häcken στον τίτλο του πρωταθλητή Σουηδίας τη σεζόν 2022.
Συνολικά στη τρίτη του θητεία στον σύλλογο κατέγραψε 63 συμμετοχές, 40 γκολ και έξι ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2023 μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο οποίος τον παραχώρησε άμεσα δανεικό στον Λεβαδειακό μέχρι το τέλος της σεζόν, όπου αγωνίστηκε σε 10 ματς και σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ.
Μετά τη λήξη του δανεισμού ο Σουηδός επιθετικός επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και σε δυόμισι σεζόν κατέγραψε 60 συμμετοχές, 16 γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ένω κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2024-25.
Καλώς ήρθες Αλεξάντερ!»
- Οι τίτλοι που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς
- Τσιτσιπάς – Κολινιόν 2-1: Νικητής ο Στέφανος, κατέκτησε το Γκστάαντ Όπεν! (vids)
- Μουντιάλ 2026: Μέσι ή Γιαμάλ; Οι οπαδοί Αργεντινής και Ισπανίας απαντούν (vid)
- Αργεντινή: Το εντυπωσιακό βίντεο που ετοίμασε πριν τον μεγάλο τελικό (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Γουάλας και Φρανσίσκο και η περίπτωση Καμπάτσο
- Αισιόδοξος ο Ντόντσιτς ενόψει της νέας σεζόν: «Είμαι ενθουσιασμένος, έχουμε πολύ καλή ομάδα»
- Μουντιάλ 2026: Οι οπαδοί της Ισπανίας δίνουν τον δικό τους «τόνο» στη Νέα Υόρκη (vid)
- Live ο τελικός του Τσιτσιπά με τον Κολινιόν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)













































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-30-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442