Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Άντριου Γκάουντλοκ
Ο Άντριου Γκάουντλοκ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μία μέρα μετά τη σύλληψή του στη Ρόδο. Πλέον αναμένεται η απόφαση του Κολοσσού για το αν θα παραμείνει στην ομάδα.
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα (31/12) ο Άντριου Γκάουντλοκ, με καταβολή εγγύησης 5.000 ευρώ κι ενώ είχε συλληφθεί στη Ρόδο προχθές (29/12), όταν φέρεται να παρέλαβε πακέτο από τις ΗΠΑ με 245- γραμμ. κάνναβη και αναγραφόμενο παραλήπτη τον ίδιο.
Οπως αναφέρει η εφημερίδα της Ρόδου «rodiaki» ο Γκάουντλοκ δεν μπορεί να βγει από την χώρα και πρέπει να εμφανίζεται κάθε μήνα (μέσα στο πρώτο πενθήμερο) σε αστυνομικό τμήμα. Ο 37χρονος Αμερικανός γκαρντ του Κολοσσού Ρόδου, ο οποίος κρατείτο μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε χθες (30/12) στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών.
Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής αρνήθηκε την κατηγορία, ισχυρίστηκε ότι καμία σχέση δεν έχει με τα ναρκωτικά και ότι άγνωστος ή άγνωστοι χρησιμοποίησαν το όνομά του και έστειλαν το πακέτο από τις ΗΠΑ χωρίς να έχει ιδέα ο ίδιος τι περιέχει αυτό.
Την Πέμπτη (01/01) αναμένεται να πραγματοποιηθεί συμβούλιο στον Κολοσσό για το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς η ομάδα της Ρόδου προετοιμάζεται για κρίσιμο αγώνα με το Μαρούσι (04/01, 13:00) και προφανώς θα πρέπει να αποφασιστεί ποιο θα είναι το μέλλον του.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Το NBA ολοκλήρωσε την έρευνά του και έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος για κυρώσεις στους Μιλγουόκι Μπακς, όταν επέλεξαν να μην αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα τελευταία ματς της regular season.
Το πρώτο βήμα πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2027 θέλει να κάνει το απόγευμα της Τετάρτης (13/5, 19:30) η Εθνική χάντμπολ των ανδρών, απέναντι στην Ολλανδία.