Φινάλε με πρωτιά για το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο
Με πρωτιά στην τηλεθέαση ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», καθώς η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου κυριάρχησε το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουνίου
Στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης παρέμεινε το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο, στην τελευταία σατιρική παράσταση της σεζόν, το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουνίου, στο MEGA.
Η εκπομπή κατέλαβε την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 17,1%, αποδεικνύοντας πως η σάτιρα παραμένει διαχρονική και ταυτόχρονα, επίκαιρη. Το «Τσαντίρι» μονοπώλησε τη χθεσινή prime time, με την κάλυψη να ξεπερνά τα 2,2 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» κατέγραψε μερίδιο 20,2% στο γενικό σύνολο και το νησιώτικο γλέντι που ετοίμασε ο Λάκης Λαζόπουλος για το φινάλε έγινε σημείο συνάντησης για τους τηλεθεατές. Σε επιμέρους κοινό, η εκπομπή σημείωσε υψηλό ποσοστό που έφτασε το 23,3%.
Ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό ανανεώνοντας το ραντεβού του για τη νέα σεζόν, εκεί όπου η σάτιρα έχει βρει πια το τηλεοπτικό της σπίτι, στο MEGA.
#tsantiri
- Κύπρος: Ποιοι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου
- Τσουκαλάς: Η διαφθορά είναι ένας φόρος που έχει επιβάλει στην κοινωνία ο Μητσοτάκης για να κερδίζουν οι κολλητοί
- Φωτιά έξω από τη Σουρωτή Θεσσαλονίκης – Ηχησε το 112
- Φωτιά στο Ηράκλειο: Ήχησε το 112 για εκκένωση Μελιδοχωρίου και Βοριά
- Φωτιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια – Μία νεκρή και ένας τραυματίας
- Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης στο Μουντιάλ… περπατώντας (vids, pics)
- Μουντιάλ 2026: Τομ Κρουζ, Μαντόνα και IShowSpeed σφυρίζουν λήξη στο Super Bowl της FIFA
- Live: Η Παιδεία Αλλάζει (σ)την Ελλάδα: Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442