Η Μαρσέιγ έκανε επίδειξη δύναμης και καθάρισε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, διαλύοντας τη Λοριάν με 4-0 με τα τρία γκολ να έρχονται μέσα σε ένα εικοσάλεπτο για τους Μασσαλούς. Η Μαρσέιγ άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Μέισον Γκρίνγουντ μόλις στο 13ο λεπτό, με τον Άγγλο εξτρέμ να μετατρέπεται σε δημιουργό για το 2-0 του Παβάρ, σερβίροντας στον Γάλλο για να σκοράρει και πάλι η ομάδα τους. Το 3-0 έκανε ο Γκόμες στο 33′.
Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε διαχείριση από την Μαρσέιγ, η οποία έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της με τον Αγκέρντ να σκοράρει, μετά από ασίστ του Βερμάρεν στο 90+3, γκολ το οποίο διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα. Οι Μασσαλοί ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της Ligue 1 με έξι βαθμούς στις τέσσερις αγωνιστικές που έχουν παιχτεί στη Γαλλία.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, περνώντας με 3-0 και παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για την Άστον Βίλα επί της Γουέστ Χαμ με 3-2.
Ωστόσο, ο Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της και δηλώνει «ισχυρό κάλεσμα, αλλά η οικογένειά μου έχει προτεραιότητα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο