Οι νίκες κόντρα σε Ιταλία, Κύπρο και Γεωργία, έστειλαν την Ελλάδα (και μαθηματικά) στους «16» του Eurobasket, με τον πρώτο στόχο να επιτυγχάνεται και πλέον να απομένει αυτός της πρώτης θέσης.
Κάπως έτσι, το μεσημέρι της Τρίτης (2/9, 15:00), η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θέλει να κάνει το 4/4 κόντρα στη Βοσνία, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurobasket 2025.
Χωρίς προβλήματα η Ελλάδα
Η Ελλάδα συνεχίζει στο φετινό Eurobasket χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, με τον κόουτς Σπανούλη να έχει κανονικά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
«Η προσέγγιση για το ματς με τη Βοσνία είναι ίδια. Δεν κοιτάμε πέρα από το επόμενο παιχνίδι, κάνουμε την προετοιμασία μας και στοχευμένα προσπαθούμε να περάσουμε αυτά που θέλουμε στο τακτικό κομμάτι, γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα προπόνησης. Μέχρι τώρα τα παιδιά έχουν δείξει σημαντική αφομοίωση των πραγμάτων που τους ζητάμε», ανέφερε ενόψει του ματς ο συνεργάτης του κόουτς Σπανούλη, Κώστας Χαραλαμπίδης.
Η βαθμολογία και το σημερινό πρόγραμμα στον όμιλο της Εθνικής
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.