«Ας χαθούμε κάπου»: O non stop Αύγουστος και το αισθησιακό καλοκαίρι της Κλέλιας Ανδριολάτου
Η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου συνεχίζει τις διακοπές της στα νησιά της Ελλάδας, δείχνοντας ότι είναι παιδί του καλοκαιριού.
Μπορεί ο Δεκαπενταύγουστος να αποτελεί, πλέον, παρελθόν και πολλοί να έχουν αρχίσει να γεμίζουν και πάλι το κέντρο της Αθήνας, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το μυαλό μας είναι ακόμα στις διακοπές. Κι αν οι φωτογραφίες που έχουμε βγάλει το προηγούμενο διάστημα από τα νησιά δεν είναι αρκετές για να μας δώσουν μια δόση δροσιάς, πάντα υπάρχουν αυτές της Κλέλιας Ανδριολάτου – εικόνες που φωνάζουν «καλοκαίρι για πάντα».
Η αγαπημένη νεαρή ηθοποιός, που γνωρίσαμε όλοι μέσα από την επιτυχημένη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο MEGA, δείχνει ότι είναι ένα original παιδί του καλοκαιριού.
Έτσι πριν από μερικές ώρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από πορτραίτα της, θυμίζοντάς μας ότι πριν μπει στον κόσμο της υποκριτικής, είχε κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του θεάματος ως μοντέλο.

Μάλιστα, συνόδεψε τη συγκεκριμένη ανάρτηση με τρεις λέξεις: «Ας χαθούμε κάπου».
Ωστόσο, για μια ακόμα χρονιά, η Κλέλια Ανδριολάτου, δείχνει ότι το… ζει όμορφα το καλοκαίρι της και ο Αύγουστός της μοιάζει να μην έχει τέλος.

Από τότε που μπήκε ο Ιούνιος, το προφίλ της στην δημοφιλή πλατφόρμα έχει γεμίσει με φωτογραφίες και βίντεο από παραλίες και νησιά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Από την εκλογή Τραμπ έως τις εξεγέρσεις της γενιάς Ζ – Τα 10 γεγονότα που σημάδεψαν το 2025
- Σε τι κόσμο γεννήθηκε ο Ιησούς; Η αληθινή ιστορία της Γέννησης ανάμεσα στη βία, τον κίνδυνο και την ελπίδα
- CIES: Μουζακίτης και Καρέτσας ανάμεσα στους κορυφαίους Κ20 για το 2025 (pics)
- Άννα Βίσση: Χριστούγεννα με τους εγγονούς της στο Κουρσεβέλ της Γαλλίας
- Πώς να εντοπίσετε έναν serial killer – Αυτά είναι τα 4 χαρακτηριστικά
- Νέα σενάρια από τη Βραζιλία για Τετέ και Γκρέμιο – «Η πρόταση στον Παναθηναϊκό»
- Χριστούγεννα: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
- Συντριβή αεροσκάφους στην Τουρκία: Πώς αποφεύχθηκε μεγαλύτερη τραγωδία για 30 δευτερόλεπτα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)














































![Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο – Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι [Φωτογραφίες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Capture-174-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442