Η Εθνική Ελλάδος έδωσε το πρώτο της φιλικό πριν το Eurobasket και ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην ΕΡΤ για όσα είδε από τους παίκτες του. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι είδε κάποια καλά πράγματα, αλλά και κάποια που χρειάζονται βελτίωση, ενώ επισήμανε ότι αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:
«Θέλαμε να δούμε που βρισκόμαστε. Είδαμε καλά πράγματα και κάποια που πρέπει να βελτιώσουμε. Έχουμε δυνατότητες, μοιράσαμε τον χρόνο. Να έχουμε υγεία, τραυματίστηκε ο Ζούγρης, ο Λιοτόπουλος. Είναι λογικό, είναι διαφορετική η κατάσταση από πέρσι.
Πρέπει να είναι έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία, να δουλεύουν καθημερινά. Στη ζωή τίποτα δεν τους χαρίζεται, ο καθένας παίρνει αυτό που αξίζει. Η άμυνα είναι η αρχή μας αλλά μετράει και η επίθεση. Μετράνε και τα δύο κομμάτια. Δεν πρέπει να αφήσουμε την άμυνα αλλά στην επίθεση δεν μετουσιώσαμε κάποιες φάσεις».
Κατσίβελης: «Η άμυνα μπορεί να είναι η σταθερά μας – Να βρούμε καλύτερη χημεία»
Ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας πως η άμυνα μπορεί να είναι η σταθερά της Εθνικής, ενώ επισήμανε ότι οι διεθνείς πρέπει να βρουν καλύτερη χημεία μέσα στο παρκέ.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Κατσίβελης:
«Το σημερινό φιλικό δεν είναι για πολλά συμπεράσματα, είναι το πρώτο ματς. Έχουμε μαζευτεί μία εβδομάδα, έχουμε κάνει λίγες προπονήσεις. Κρατήσαμε το Βέλγιο στους 60 πόντους. Η άμυνα μπορεί να είναι η σταθερά μας. Πρέπει να βρούμε καλύτερη χημεία, δύσκολο χωρίς προπονήσεις. Δουλεία, προπόνηση και να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια.
Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή και των συμπαικτών μου. Θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί είτε παίζω ένα λεπτό είτε 15, θα δώσω ό,τι έχω για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο όσο προχωράνε τα φιλικά και το Eurobasket, και όταν έρθει η ώρα να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Με γκολ του Μασκανάκη στο 90+2', ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-1 της Κηφισιάς για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League - Πρώτη νίκη μετά από 3.5 μήνες για τους Σερραίους.
Η Ρεάλ επανήλθε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 (58’πεν. Εμπαμπέ και 65′ Ασένσιο) επί της Λεβάντε, ωστόσο οι οπαδοί αποδοκίμασαν έντονα και κούνησαν λευκά μαντήλια κατά Πέρεθ Βινίσιους, Μπέλινγκχαμ!
LIVE: Λίβερπουλ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Μπέρνλι για την 22η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.
Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετράει το μομέντουμ και αυτό το απέδειξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία νίκησε με 2-0 τη Σίτι σε παιχνίδι που θα μπορούσε να έχει έρθει ακόμα και 5-0 - Ντεμπούτο με νίκη για τον Μίκαελ Κάρικ.