Η Ισπανία κατέκτησε το EuroBasket U18, επικρατώντας στον τελικό της Γαλλίας με 82-81, με το τρίποντο του Ντελ Πίνο στο τέλος, ωστόσο ο Ματίας Λεσόρ διαμαρτυρήθηκε μέσα από τα social media, για το ξεκίνημα της φάσης.
Συγκεκριμένα, ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού πόσταρε την εν λόγω φάση, τονίζοντας πως στο ξεκίνημά της υπάρχει πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ, αναφέροντας πως οι διαιτητές δεν γίνεται να «έχασαν» τη φάση.
Το ποστάρισμα του Λεσόρ
Clear offensive foul m!!! WTF at this stage of the competition and at this moment of the game that’s a crazy call to miss https://t.co/yS6KluoZ5x
«Καθαρό επιθετικό φάουλ. Σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης και σε αυτή τη στιγμή του παιχνιδιού, είναι ένα τρελό σφύριγμα για να χάσεις», ανέφερε ο Λεσόρ μέσα από το λογαριασμό του στο «Χ», ποστάροντας παράλληλα την εν λόγω φάση.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Σοβαρός τραυματισμός για τον Ντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος μετά από χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα Γουέστ Χαμ - ΚΠΡ στο FA Cup αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο, φορώντας κολάρο.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον για το FA Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.