Ο Παναθηναϊκός θα «κυνηγήσει» τη ρεβάνς κόντρα στη Ρέιντζερς στο ΟΑΚΑ (30/7,21:00) και αυτοί είναι οι παίκτες που επέλεξε ο Ρουί Βιτόρια για την αποστολή των «πράσινων».
Χωρίς εκπλήξεις τα ονόματα της αποστολής, καθώς ο τεχνικός του «Τριφυλλιού» δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Βαγιαννίδη αλλά και τον Σιώπη, ο οποίος είναι τραυματίας.
Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι «πράσινοι» είχαν ηττηθεί με 2-0 στην Σκωτία και φυσικά, θέλουν να κάνουν την ανατροπή ώστε να «κλειδώσουν» την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα επέστρεψε και ήταν καθοριστικό στη νίκη των Σπερς επί των Θάντερ με 111-109, που ηττήθηκαν μόλις για δεύτερη φορά φέτος – Αντίπαλος του Σαν Αντόνιο στον τελικό του NBA Cup οι Νικς, που «καθάρισαν»τους Μάτζικ.