Κατασκευάζεται νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στο άλσος Βεΐκου
Αναβαθμίζονται οι αθλητικές υποδομές του δήμου Γαλατσίου.
Ένα νέο γήπεδο ποδοσφαίρου κατασκευάζεται αυτές τις ημέρες εντός του άλσους Βεΐκου του δήμου Γαλατσίου. Στο σημείο πραγματοποίησε έλεγχο των εργασιών του γηπέδου, ο δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος ο οποίος ανέφερε:
«Την προηγούμενη εβδομάδα υπογράψαμε τη σύμβαση για την ολική αναατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Άλσος Βεΐκου — ένα έργο που σχεδιάζαμε με φροντίδα και συνέπεια, και πλέον γίνεται πραγματικότητα!
Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το έργο θα ολοκληρωθεί έως τα τέλη Νοεμβρίου.

Ξέρουμε πως ίσως υπάρξει κάποια προσωρινή όχληση στην καθημερινότητά σας, και σας ζητάμε την κατανόησή σας. Όμως, η συνεχόμενη αναβάθμιση των αθλητικών μας υποδομών είναι προτεραιότητα για τον Δήμο μας — για να έχουν τα παιδιά μας, οι νέοι και όλοι οι κάτοικοι σύγχρονους, ασφαλείς και λειτουργικούς χώρους άθλησης».
- Η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 300 drones και πυραύλους προς την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Οργή και προβληματισμός στη ΝΔ για τον Μακάριο Λαζαρίδη – Αναμένουν με αγωνία τις αποφάσεις Μητσοτάκη
- Το καλύτερο για τον σκύλο μας είναι να είμαστε συνεχώς «αγκαζέ» – Σωστά;
- Η Ευρώπη υψώνει «τείχος» στον χάλυβα
- Εκλογές στο Περού: Καταγγελίες για νοθεία ανεβάζουν την ένταση
- Κεφαλονιά: Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης – «Έχασα τον άγγελό μου – Το παιδί μου το παγίδευσαν»
- Ζωζώ Σαπουντζάκη: Είναι κατάκοιτη και δεν γνωρίζει για τον θάνατο του συντρόφου της
- Η προκλητική κίνηση του Σιμεόνε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Ώρα για ύπνο» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442