Συνεχίζονται τα πορτογαλικά ρεπορτάζ για τον Γιώργο Βαγιαννίδη και το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Τα ΜΜΕ της χώρας από την Ιβηρική αναφέρουν πως ο Έλληνας διεθνής μπακ του Παναθηναϊκού βρίσκεται πλέον μία ανάσα από τη μεταγραφή του στα «λιοντάρια». Οι εφημερίδες της Πορτογαλίας τονίζουν πως οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε προχωρημένες επαφές και η συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί τις επόμενες ημέρες. Απομένει, μόνο, πλέον η διευθέτηση κάποιων τελευταίων λεπτομερειών.
Βελτιωμένη πρόταση και ποσοστό μεταπώλησης
Μία από αυτές είναι το ποσοστό μεταπώλησης το οποίο θα διατηρήσουν οι «πράσινοι», με τη Σπόρτινγκ να έχει ανεβάσει την προσφορά της στα 14 εκατομμύρια ευρώ και πλέον φαίνεται πως είναι δύσκολο να «χαλάσει» το deal.
Επίσης, η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον Βαγιαννίδη, με πολύ υψηλές απολαβές. Και το σημαντικότερο. Του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο: Στη League Phase του UEFA Champions League της επόμενης σεζόν!
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια
Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα μόνο έξι λεπτών η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 την Κολωνία και τέθηκε ξανά σε... τροχιά Champions League στην Bundesliga.