Οριοθετήθηκε λίγο μετά τις δύο το απόγευμα της Τετάρτης η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Αγία Μαρίνα Γραμματικού Αττικής.
Η φωτιά στην Αγία Μαρίνα Γραμματικού
Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 55 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα της 1ης ΕΜΟΔΕ, εθελοντές, ενώ από αέρος επιχειρούν 3 ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα.
Στην επιχείρηση συνδράμουμ υδροφόρες της περιφέρειας Αττικής.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Αγία Μαρίνα Αττικής. Επιχειρούν 55 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρου της 1ης ΕΜΟΔΕ, 15 οχήματα, εθελοντές, 3 Ε/Π και 2 Α/Φ. Συνδρομή από υδροφόρες της Περιφέρειας Αττικής.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας