Οριοθετήθηκε λίγο μετά τις δύο το απόγευμα της Τετάρτης η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Αγία Μαρίνα Γραμματικού Αττικής.
Η φωτιά στην Αγία Μαρίνα Γραμματικού
Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 55 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα της 1ης ΕΜΟΔΕ, εθελοντές, ενώ από αέρος επιχειρούν 3 ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα.
Στην επιχείρηση συνδράμουμ υδροφόρες της περιφέρειας Αττικής.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Αγία Μαρίνα Αττικής. Επιχειρούν 55 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρου της 1ης ΕΜΟΔΕ, 15 οχήματα, εθελοντές, 3 Ε/Π και 2 Α/Φ. Συνδρομή από υδροφόρες της Περιφέρειας Αττικής.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.