Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την Παρασκευή (6/6) μια πολύ μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού και βρίσκεται μια… ανάσα μακριά από την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι», μόλις στο 5’ της αναμέτρησης, είδαν τον Μουστάφα Φαλ να τραυματίζεται. Ο Γάλλος σέντερ υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για 10 με 12 μήνες. Αυτή η εξέλιξη φαίνεται πως ανατρέπει τα δεδομένα για τη θέση «5» εν όψει της νέας σεζόν.
Ετοιμάζεται πρόταση στον «Μίλου»
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ το τελευταίο διάστημα έχει συνδεθεί αρκετά με την Αρμάνι Μιλάνο. Ωστόσο, ο σοβαρότατος τραυματισμός του Φαλ, διαφοροποιεί τα πράγματα. Με τους «ερυθρόλευκους» να ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Σέρβο σέντερ.
Από εκεί και πέρα, θα κοιτάξουν να βρουν τον αντικαταστάτη του Γάλλου ψηλού, ενώ πάντα στο προσκήνιο παραμένει και η υπόθεση του Φίλιπ Πετρούσεφ.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.