Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε η «μαϊμού» τουριστική πράκτορας – Βαρύ το κατηγορητήριο
Η 38χρονη κατηγορείται για κακουργηματική απάτη και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.
Δύο βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζει η 38χρονη γυναίκα που συνελήφθη για υπόθεση μεγάλης απάτης με ψεύτικα ταξίδια στο εξωτερικό, η οποία οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον εισαγγελέα.
Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
Στη συνέχεια ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί την Τρίτη 27 Μαΐου.
Δεκάδες τα θύματά της
Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων που οδηγήθηκε η 38χρονη βρέθηκαν και αρκετά από τα άτομα που εξαπατήθηκαν από την πρώην δημοσιογράφο και τουριστική πράκτορα.
Όπως τόνισαν, της είχαν δώσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να εξασφαλίσουν ταξίδι στο Αμπού Ντάμπι για το Final Four της Euroleague.
Υπενθυμίζεται ότι η 38χρονη συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης σε ξενοδοχείο της Αθήνας, καθώς σκόπευε να φύγει για το εξωτερικό μετά το ένταλμα που είχε εκδοθεί εναντίον της μετά τις καταγγελίες για απάτη.
Προς τα παρόν οι καταγγελίες σε βάρος της έχουν φθάσει στις πενήντα, με τον αριθμό να αναμένεται να μεγαλώσει. Η 38χρονη κατηγορείται για απάτη κατ’ εξακολούθηση από την οποία, η ζημία που προκλήθηκε υπερβαίνει τα 120.000 ευρώ, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
Από το 2024 η δράση της
«Φαίνεται ότι δρούσε τουλάχιστον από τον Μάιο του 2024, σύμφωνα με την δική μας έρευνα. Η γυναίκα αυτή συνελήφθη, καθώς η απάτη φαίνεται να ξεπερνά τις 160.000€, μιλάμε για κακουργηματική απάτη. Οι απάτες φθάνουν τουλάχιστον τα 50 άτομα» είπε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου μιλώντας στο MEGA.
«Από τους αστυνομικούς συνελήφθη σε ξενοδοχείο στο κέντρο τη Αθήνας, όπου διέμενε. Δεν γνωρίζουμε αν θα αποχωρούσε. Εμφανιζόταν ως ταξιδιωτικός πράκτορας, ουσιαστικά», συμπλήρωσε η κα Δημογλίδου, τονίζοντας τέλος, ότι «όταν δίνονται τόσο μεγάλα ποσά για τέτοιου είδους ταξίδια, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί να υπάρχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά».
- Κακοκαιρία: Δραματική διάσωση γυναίκας από ορμητικό χείμαρρο στη Γλυφάδα – Δείτε βίντεο
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Χαρίτσης και Σακελλαρίδης δοκιμάζουν τα όριά τους: Συνέδριο επιβίωσης ή ρήξης για τη Νέα Αριστερά – Το βλέμμα στον Τσίπρα
- Workmonitor 2026: Δεύτερη δουλειά για να βγει ο μήνας ψάχνει ο ένας στους δύο Έλληνες εργαζόμενους
- Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar στον Σταυρό του Νότου Club
- Σάρωσε τη Ρόδο η κακοκαιρία – Η θάλασσα βγήκε στο λιμάνι, πλοίο έδωσε μάχη με τα κύματα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Σάρωσε τη χώρα η φονική κακοκαιρία: Δύο νεκροί, πλημμύρες, παγίδες θανάτου δρόμοι στην Αττική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442