Ο Παναθηναϊκός δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή απέναντι στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε με 76-74 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ο φακός έπιασε τον Κέντρικ Ναν να προχωρά σε μια απρεπή χειρονομία προς το κοινό των Ερυθρόλευκων την οποία δεν είδαν οι διαιτητές.
Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πιάστηκε από τον φωτογραφικό φακό να δείχνει τα μεσαία του δάχτυλα στο κοινό μετά από ένα καλάθι, ωστόσο ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα και όλα κύλησαν χωρίς προβλήματα.
Την επόμενη του ματς (15/3) ο Ολυμπιακός προχωρά σε καταγγελία για το συγκεκριμένο συμβάν και την απρεπή χειρονομία του Ναν, ζητώντας την τιμωρία του με βάση τον πειθαρχικό κανονισμό της λίγκας.
Η εξέλιξη της υπόθεσης και η πιθανή τιμωρία του Αμερικανού θα εξαρτηθεί από τον ανεξάρτητο αθλητικό δικαστή της διοργάνωσης.
Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, περνώντας με 3-0 και παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για την Άστον Βίλα επί της Γουέστ Χαμ με 3-2.
Ωστόσο, ο Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της και δηλώνει «ισχυρό κάλεσμα, αλλά η οικογένειά μου έχει προτεραιότητα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο