Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Με Ροντινέι ως εξτρέμ παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (21:00), για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League. Ο Βάσκος τεχνικός της ομάδας του μεγάλου λιμανιού χρησιμοποιεί τον Βραζιλιάνο στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, βάζοντας τον Κοστίνια στα μπακ.
Πιο αναλυτικά, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Τζολάκης, με τους Κοστίνια, Ρέτσο, Πιρόλα και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Έσε και Γκαρθία θα είναι στα χαφ, με τους Ροντινέι, Τσικίνιο και Ζέλσον Μαρτίνς στην τριάδα πίσω από τον Ελ Κααμπί.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!