Super League 2: Σωτηρία για την Ελλάδα Σύρου και την Athens Kallithea (0-0), υποβιβάστηκε το Αιγάλεω (3-2)
Υποβιβάστηκε το Αιγάλεω μετά την ήττα του με 3-2 από τον Παναργειακό, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των πλέι άουτ του Β΄ ομίλου. Σώθηκαν Ελλάς Σύρου και Athens Kallithea μετά το μεταξύ τους 0-0.
Μία αγωνιστική πριν το φινάλε των πλέι άουτ στον Β’ όμιλο της Super League 2 η υπόθεση παραμονή κρίθηκε οριστικά. Η ήττα του Αιγάλεω με 3-2 στο Άργος από τον Παναργειακό, σε συνδυασμό με την «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο Ελλάς Σύρου – Athens Kallithea, οδήγησε στην παραμονή τις δύο τελευταίες και στη Γ’ Εθνική το «Σίτι». Στην παρακάτω κατηγορία οδηγείται φυσικά και η ομάδα του Άργους, καθώς επίσης και η Ηλιούπολη με τα Χανιά.
Μετά την αυτοκτονία του στο Άργος (οι ουραγοί δεν είχαν νίκη σε όλη τη σεζόν!), το Αιγάλεω παρέμεινε στους 26 βαθμούς, τη στιγμή που η ομάδα της Σύρου έφτασε τους 30 και είναι πρώτη, ενώ η Καλλιθέα έχει έναν λιγότερο, δηλαδή 29.
Η διαφορά του Αιγάλεω με την Athens Kallithea είναι τρεις βαθμοί, αλλά ακόμη κι αν οι δύο ομάδες ισοβαθμήσουν, η Athens Kallithea έχει το πλεονέκτημα, επειδή τερμάτισε υψηλότερα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Στο τρίτο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής τα Χανιά του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησαν με 1-0 της Ηλιούπολης κι έκλεισαν νικηφόρα την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της σεζόν στην έδρα τους.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 71-57 του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική GBL και σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν από τον Άρη, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2 ανδρών.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.