Κρήτη: Ζευγάρι αντάλλασσε βρισιές και απειλές live στο TikTok παρουσία του παιδιού του
Το ζευγάρι από την Κρήτη διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών - Ο καυγάς μεταδιδόταν ζωντανά από άλλον λογαριασμό με την ανήλικη κόρη του άνδρα να γίνεται μάρτυρας της σκηνής
Επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη εκτυλίχθηκε ζωντανά μέσω social και μάλιστα παρουσία ανήλικου παιδιού, που έγινε μάρτυρας του άγριου καυγά με απειλές και ύβρεις.
Φωνές, χειρονομίες, ύβρεις και απειλές μεταδίδονταν live από άλλον λογαριασμό στο TikTok
Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής όταν μια γυναίκα από τη Λευκάδα, φίλη και ακόλουθος του λογαριασμού TikTok της συντρόφου του πατέρα της ανήλικης, έτυχε να είναι συνδεδεμένη εκείνη τη στιγμή και να δει αυτό που διαδραματιζόταν on camera.
Αμέσως ενημέρωσε τις Αρχές και στην Αστυνομία του Ηρακλείου στην Κρήτη σήμανε συναγερμός.
Κρήτη: Ύβρεις και απειλές on camera
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το ζευγάρι συνελήφθη και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών. Ο άγριος καυγάς τους ξέσπασε μέσα σε σπίτι που ζουν στον Δήμο Μαλεβιζίου, στο Ηράκλειο, όπου ήταν και το ανήλικο κορίτσι του άνδρα.
Οι φωνές, οι χειρονομίες, οι ύβρεις και οι απειλές που αντάλλασσαν ο 64χρονος με την 27χρονη σύντροφό του μεταδίδονταν live από άλλον λογαριασμό – άγνωστο πώς.
Η φίλη της 27χρονης, στην αντίληψη της οποίας έπεσε το επεισόδιο, έκανε καταγγελία στην Αστυνομία της Λευκάδας, η οποία ενημέρωσε τις Αρχές στην Κρήτη.
Οι αστυνομικοί από το Τμήμα Μαλεβιζίου έσπευσαν στο σπίτι του ζευγαριού και συνέλαβαν τους δύο συντρόφους. Το ίδιο τοπικό μέσο αναφέρει ότι η κόρη του άνδρα φιλοξενείται προσωρινά στο σπίτι του θείου της.
Για το εν λόγω επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας έχει κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
- Ουκρανία: Νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων με drones κατά του Κιέβου
- Λίβανος: Σειρά νέων ισραηλινών επιδρομών στον νότο – Ενας νεκρός
- Ο εμφύλιος στο Σουδάν συμπλήρωσε 1000 ημέρες από την έναρξή του – Νέα εξοπλιστικό
- Ισημερινός: Βρήκαν 5 ανθρώπινα κεφάλια να κρέμονται σε τουριστική παραλία
- Meta: Μπλόκαρε σχεδόν 550.000 λογαριασμούς στην Αυστραλία κάτω των 16 ετών
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442