Ο Ολυμπιακός συμπληρώνει στις 10 Μαρτίου 100 χρόνια ζωής και ένδοξης ιστορίας και ο κόσμος του ανυπομονεί για αυτή τη μέρα, έχοντας από το πρωί κάνει τεράστιες ουρές για να προμηθευτεί την συλλεκτική φανέλα της ομάδας και όχι μόνο.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έβγαλε σε κυκλοφορία και τις νέες επετειακές κάρτες φιλάθλου και πολλοί φίλοι της ομάδας θέλησαν να τις αγοράσουν προκειμένου να δείξουν την έμπρακτη στήριξή τους στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.
Αξίζει να σημειωθεί πως το τμήμα μελών θα παραμείνει ανοιχτό το Σάββατο μέχρι και τις 19:00, όπου ο κόσμος του Ολυμπιακού θα μπορεί να προμηθευτεί συλλεκτική κάρτα, ενώ και την Κυριακή θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 μέχρι και τις 19:00, όπου και θα ξεκινήσει η ιστορική αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».