Συνεχίζει απτόητος ο Ολυμπιακός: Έφτασε τους 322 τίτλους
Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού έκανε δικό της το Κύπελλο Ελλάδας μετά τη νίκη με 12-10 επί της Βουλιαγμένης, με τους «ερυθρόλευκους» να φτάνουν τους 322 τίτλους στα πέντε βασικά ομαδικά αθλήματα.
Οι Πειραιώτισσες ήταν ανώτερες και πιο ψύχραιμες κόντρα στη Βουλιαγμένη και κατέκτησαν το 6ο Κύπελλο Ελλάδας που καθιστά τον Ολυμπιακό με διαφορά πολυνίκη του θεσμού.
Με αυτήν την κούπα που κατέκτησε η γυναικεία ομάδα πόλο, ο Ολυμπιακός έφτασε στους 322 τίτλους (εγχώριους και διεθνείς σε Άνδρες και Γυναίκες) στα 5 βασικά ομαδικά ολυμπιακά αθλήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο και χάντμπολ.
Αυτός ήταν ο 30ος τίτλος για το τμήμα του πόλο γυναικών των Πειραιωτών, που έκανε για ακόμα μία φορά περήφανους τους φίλους του συλλόγου.
Για μία ακόμη φορά ο προπονητής του Άρη Μανόλο Χιμένεθ, δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αυριανό (14/12) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Πρόκριση στους «8» του Champions League εξασφάλισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και μαζί «αγκάλιασε» την πρώτη θέση στον όμιλο, μετά τη νίκη με 20-9 επί του Αλίμου ΝΑΣ για την 4η αγωνιστική.
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.