«Έγιναν όλα σε μία ώρα» – Σοκάρει ο σύζυγος της γυναίκας που πέθανε από κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα
Μέσα σε λίγες ώρες η γυναίκα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.
Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην Παλαιοβαρβάσαινα του Πύργου από τον ξαφνικό θάνατο μιας 54χρονης γυναίκας, η οποία σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, έφυγε από κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα.
Υπενθυμίζεται ότι η 54χρονη προσβλήθηκε από το ίδιο στέλεχος που είχε μολύνει και τον νεαρό φοιτητή στην Πάτρα, πριν λίγες ημέρες.
Όπως σημείωσε ο σύζυγός της, η υγεία της 54χρονης παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση.
«Μέσα σε μία ώρα έγιναν όλα. Από τις 23:00 έως τις 00:30 που σταμάτησε να μου μιλάει, δεν μπορούσε να μου μιλήσει, δεν είχε επικοινωνία» ανέφερε ο σύζυγος της 54χρονης μιλώντας στο ilialive, τονίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή κατάλαβε ότι η 54χρονη δεν είχε μια απλή γρίπη –όπως πίστευαν μέχρι εκείνη την ώρα.
«Μέχρι τις 20:00 ήταν μια χαρά, κανόνιζε τί θα κάνουμε την Τσικνοπέμπτη, αλλά μετά χάθηκε» συμπλήρωσε ο σύζυγος της άτυχης 54χρονης.
«Άμεσα καλέσαμε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο γιατρός μας είπε ότι η κατάστασή της επιδεινώνεται από ότι από στιγμή σε στιγμή θα χειροτερέψει» πρόσθεσε.
Ιχνηλάτηση των επαφών
Μετά την επιβεβαίωση της διάγνωσης, ενημερώθηκαν άμεσα ο σύζυγος και τα παιδιά της 54χρονης, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε, καθώς και οι συνάδελφοί της στην τράπεζα που εργαζόταν, ώστε να λάβουν την απαραίτητη χημειοπροφύλαξη.
«Ο ΕΟΔΥ κάνει ιχνηλάτηση των επαφών της. Δεν είχε κάτι που να μας δείξει ότι ήταν τόσο σοβαρό. Μόνο τέσσερις ημέρες πριν μου έλεγε πονάει ο λαιμός της» τόνισε ο σύζυγος της 54χρονης, υπογραμμίζοντας ότι θα έπρεπε τότε να απευθυνθούν σε κάποιο γιατρό, κάτι που ίσως να έσωζε τη ζωή της άτυχης γυναίκας.
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)

















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442