Το λάθος είναι λάθος – Ο σχεδιαστής του φορέματος της Μέριλιν Μονρόε «δικάζει» ξανά την Κιμ Καρντάσιαν
Η Κιμ Καρντάσιαν Met Gala το 2022 επέλεξε να μιμηθεί την Μέριλιν Μονρόε και εδώ και δύο χρόνια το άπαν σύμπαν δε μπορεί να το χωνέψει, ένας από τους εχθρούς είναι και ο σχεδιαστής του,
Μπορεί και να είναι το μεγαλύτερο fashion faux pas της Κιμ Καρντάσιαν. Η πρωταγωνίστρια του «Keeping Up With the Kardashians» και ιδρύτρια του Skims εξακολουθεί να δέχεται… πυρά επειδή φόρεσε το εμβληματικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε στο Met Gala το 2022.
View this post on Instagram
Τι είπε ο Μπομπ Μάκι για την εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν
Αυτή τη φορά όμως η «δίκη» είναι υπόθεση του Μπομπ Μάκι, του σχεδιαστή του εμβληματικού φορέματος που φόρεσε η Μέριλιν Μονρόε για να κάνει «καντάδα» στον Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι το 1962.
Ο Μάκι πρόβαλε πρόσφατα το νέο του ντοκιμαντέρ «Bob Mackie: Naked Illusion» στο 92NY, ενώ ακολούθησε μια συνέντευξη με τη διάσημη fashion insider Φερν Μαλλής για τη σειρά Fashion Icons. Όταν η Μαλλής τον ρώτησε για το αν η Καρντάσιαν φορούσε το φόρεμα που σχεδίασε για τον Ζαν Λουί, «δίστασε και ζήτησε από το κοινό να απαντήσει… αν το θεωρούν εντάξει», δήλωσε μια πηγή στο Page Six.
Η απάντηση ήταν «ηχηρές αποδοκιμασίες» από το πλήθος, όπως μας είπαν. «Ο Μπομπ σήκωσε τους ώμους και είπε: ‘Το λάθος είναι λάθος!’».
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάκι τα βάζει με την Καρντάσιαν για την απόφασή της να δανειστεί το φόρεμα. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει στο Entertainment Weekly στο παρελθόν για άλλη μία φορά ακριβώς το ίδιο: «Ήταν μεγάλο λάθος».
«[Η Μέριλιν] ήταν μια θεά. Μια τρελή θεά, αλλά θεά. Ήταν απλά υπέροχη. Κανείς δεν φωτογραφίζεται έτσι. Και αυτό το φόρεμα έγινε γι’ αυτήν. Σχεδιάστηκε γι’ αυτήν. Κανείς άλλος δεν θα έπρεπε να εμφανιστεί με αυτό», είπε σχεδιαστής.
*Πηγή: Page Six
- Ο Πορζίνγκις το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη και η… Αθήνα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
- Ιράν: Αναφορές για 116 νεκρούς – Τεχεράνη: «Θα πλήξουμε Ισραήλ, αμερικάνικες βάσεις αν οι ΗΠΑ παρέμβουν»
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πατησίων – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα
- Χειμερινές εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο άνω των 6 δισ. ευρώ
- Στην Καρδίτσα με Τζόουνς ο Ολυμπιακός – Εύκολο απόγευμα στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Κολομβία: Έξι νεκροί σε συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους – Δημοφιλής τραγουδιστής μεταξύ των θυμάτων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-57-135x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/mika-baumeister-jusdwg_T0dU-unsplash-315x220.jpg)





















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts του 2026 [Part I]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/pexels-designecologist-1627935-315x220.jpg)








![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 10.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-1-315x220.jpg)




























![Κολομβία: Έξι νεκροί σε συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους – Δημοφιλής τραγουδιστής μεταξύ των θυμάτων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-57-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442