Ο Λεβαδειακός πήρε σπουδαία νίκη επί της Καλλιθέας και ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε μόνο καλά λόγια να πει για την ομάδα του μετά το παιχνίδι.
Όσα είπε ο Παπαδόπουλος στην Cosmote TV:
«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Είχα πει την προηγούμενη αγωνιστική πως έχουμε στόχο τις θέσεις 5-8. Κάποιοι γέλασαν με αυτό.
Εμένα με νοιάζει τι πιστέυουν οι παίκτες μου και όχι οι υπόλοιποι. Θέλω να δώσω σωστή νοοτροπία στην ομάδα μου, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και σήμερα κάναμε κατάθεση ψυχής. Ήταν άδικο να είμαστε πίσω στο σκορ. Μένει η πίστη.
Το κάναμε ξανά αυτό να ανατρέψουμε σκορ που ήμασταν πίσω με δύο γκολ. Συνέβη και με τον Ολυμπιακό και με τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα μας αλλάζει νοοτροπία. Κάποιες φορές μπορεί να μην παίρνουμε αποτελέσματα, αλλά σημασία έχει να έχουμε αυτή την εικόνα».
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά η ομάδα με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στη Super League, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να παρουσιάζουν και τη μεγαλύτερη αύξηση τον τελευταίο μήνα.