Τζάκρη: Μετά τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ γλέντι και χορός με το «μου΄ φαγες όλα τα δαχτυλίδια»
Μετά το επεισοδιακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Τζάκρη μαζί με στελέχη που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο
Η ένταση και τα όσα πρωτοφανή συνέβησαν την πρώτη μέρα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ που σφραγίστηκαν τελικά με τη διάσπαση του κόμματος φαίνεται δεν πτόησαν μία σειρά από στελέχη του κόμματος – ή οσονούπω πρώην στελέχη του κόμματος – που υποστηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη και αποφάσισαν να το «ρίξουν έξω». Ανάμεσά τους και η Θεοδώρα Τζάκρη που είχε και η ίδια «έντονες στιγμές» στο συνέδριο.
Λίγο μετά τη 1 τα μεσάνυχτα, η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Θάνος Μωραΐτης κ.α. βρέθηκαν σε νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδασαν υπό τους ήχους λαϊκής μουσικής.
Η κ. Τζάκρη τραγούδησε και χόρεψε το «μου ‘φαγες όλα τα δαχτυλίδια» με τους συντρόφους της να την επευφημούν.
Δεν γνωρίζουμε εάν η ίδια θέλησε να στείλει με τους στίχους του τραγουδιού ένα μήνυμα στους συντρόφους της στον ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλοντας και τη δική της αποχώρηση.
Δείτε το βίντεο με τον χορό της Θεοδώρας Τζάκρη
Νωρίτερα στο συνέδριο, και ενώ γίνονταν ο κακός χαμός με τους υποστηρικτές του Κασσελάκη που βρίσκονταν εκτός του χώρου του συνεδρίου και την πλειοψηφία να συζητά εντός με κλειδωμένες τις πόρτες, η κ. Τζάκρη παρέδωσε ένα στικάκι στο προεδρείο με σχεδόν 2.000 υπογραφές μελών του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσαν ο Στέφανος Κασσελάκης να συμμετάσχει στις εσωκομματικές εκλογές ως υποψήφιος πρόεδρος.
Εκεί υπήρξε ένταση με τον Γιάννη Ματζουράνη που εκτελούσε χρέη προεδρείου στο συνέδριο καθώς η κ. Τζάκρη επιχείρησε να πάρει το μικρόφωνο και να μιλήσει με τον ίδιο να μην της το επιτρέπει.
- Κρίστι Νόεμ, η αδυσώπητη «ICE Barbie» του Ντόναλντ Τραμπ
- Λάρισα: Ένοχοι δυο γονείς που δεν έστελναν τα παιδιά τους στο σχολείο την περίοδο της πανδημίας
- Τραμ: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πότε θα επαναλειτουργήσουν οι σταθμοί που κλείνουν
- Ο Λεσόρ περνάει όλα τα τεστ και μπαίνει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού
- Αυτό είναι το αμερικανικό The Crown – Η σειρά Kennedy μας βάζει στα άδυτα της πιο διάσημης οικογένειας των ΗΠΑ
- Bank of Greece Governor Calls for Shift in Growth Model
- Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να πνιγόμαστε
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)














![Το τραγούδι του Σωκράτη Φάμελλου στην κοπή πίτας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/famellos-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442