Μαρινέλλα: «Απόφαση των γιατρών η παραμονή της στη ΜΕΘ» – Τι είπε η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση της υγείας της
Μετά από περίπου τρεις εβδομάδες, η μεγάλη ερμηνεύτρια Μαρινέλλα συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ιδιωτικής κλινικής.
Ήταν 25 Σεπτεμβρίου όταν η Ελλάδα «πάγωσε» βλέποντας τη Μαρινέλλα να καταρρέει στη σκηνή του Ηρωδείου. Η μεγάλη ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, όπου παραμένει στη ΜΕΘ μέχρι και σήμερα.
Η Ματίνα Παγώνη μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Πρωινό» για τη Μαρινέλλα και την κατάσταση της υγείας της. «Είναι απόφαση των γιατρών της να παραμείνει στη ΜΕΘ, πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα, η επόμενη κίνηση είναι να μεταφερθεί σε θάλαμο, όπου θα παραμείνει εκεί για να σταθεροποιηθεί καλύτερα» τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.
Παγώνη για Μαρινέλλα: «Πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα μεταφερθεί στο δωμάτιο»
«Οι αποφάσεις για την υγεία ενός αρρώστου παίρνονται από την ομάδα που τον κουράρει. Οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να κρίνουμε» είπε η Ματίνα Παγώνη και συμπλήρωσε: «Η Μαρινέλλα είναι δυνατή, έχει δώσει έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Πιστεύω ότι θα μεταφερθεί στο δωμάτιο και από εκεί σιγά – σιγά σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης, γιατί αυτή είναι η σειρά των ασθενών με τη νόσο αυτή».
Μάλιστα, τόνισε ότι ήταν μια πολύ σοβαρή κατάσταση και «μέχρι να σταθεροποιηθεί, λέμε ότι είναι σταθερή χωρίς να διαφεύγει τον κίνδυνο», ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο που παίζει η ηλικία σε τέτοια περιστατικά: «Στους ασθενείς αυτούς δεν βοηθάει η μεγαλύτερη ηλικία. Όσο μεγαλύτεροι είναι, τόσο ο οργανισμός αντιδρά λιγότερο. Στην προκειμένη περίπτωση, τα πράγματα έχουν σταθεροποιηθεί. Πιστεύω, ότι μέσα στην εβδομάδα η Μαρινέλλα θα μεταφερθεί στο δωμάτιο».
- Ο Μπάμπης Κωστούλας συναντήθηκε με τον Μπαρτζώκα (pic)
- Κόρινθος: Εντοπίστηκε σορός άνδρα κοντά στο λιμάνι
- Προβλέψεις σοκ για το πετρέλαιο – Μια ανάσα από τα 100 δολ.
- Ηράκλειο: Εργάτης έπεσε από ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι – Νοσηλεύεται στο «Βενιζέλειο»
- Σπουδαίος Πετρούνιας: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο για τον «αρχοντα των κρίκων»
- «Μου έφαγαν 40.000 € , όλο μου το εφάπαξ» – Γνωστός Ηρακλειώτης εξομολογείται πως έπεσε θύμα απάτης Bitcoin
- Ξεκινούν τα play offs στην Α1 Γυναικών: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό
- Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Χρήστος Βαλαβανίδης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442