Το «τρία στα τρία» στο φετινό πρωτάθλημα έκανε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, καθώς επικράτησε εύκολα με 38-21 της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη, για την 3η αγωνιστική.
Στο τρίτο ματς της Handball Premier 2024-25, οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στην έδρα της ΧΑΝΘ, κυριάρχησαν από το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο προηγήθηκαν με 20-10 και έφτασαν εύκολα στο +18 (15-33, 18-36, 20-38) και στο «διπλό».
Πιο αναλυτικά, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε από το ξεκίνημα, τόσο σε άμυνα, όσο και στην επίθεση, «χτυπώντας» πολλές φορές στην κόντρα, όπως με τον Πασσιά, που «έγραψε» το 20-10, στο 29:25, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας «μπήκαν» δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Πασσιά να διατηρεί το +10 (11-21), στο 31:18, ενώ ο Τζίμπουλας έδωσε «αέρα» 11 τερμάτων (13-24), στο 38ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή ξέφυγε με +14 (15-29), με γκολ του Παπάζογλου, στο 48ο λεπτό, με τον Βίντα να σκοράρει στην κόντρα, για το +18 (15-33), στο 51:33. Ανάλογη η εικόνα και στη συνέχεια, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με 38-21.
Φίλιππος Νικολίνταης: «Μια άνετη επικράτηση για εμάς κόντρα στην ομάδα της ΧΑΝΘ, μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς. Αυτό φάνηκε και στο γήπεδο. Πήραμε το κεφάλι στο σκορ από την αρχή και επιβάλλαμε το ρυθμό μας, ήμασταν σε όλη τη διάρκεια μπροστά στο σκορ. Λειτουργήσαμε εξαιρετικά και καθαρίσαμε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, μέρα με τη μέρα να γινόμαστε καλύτεροι, για την επίτευξη των στόχων που έχουμε».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Ροντινέι έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» ενώ αναφέρθηκε και στη «μαύρη επέτειο» της τραγωδίας της Θύρας 7.
Ο Αστέρας χρειάζονταν περισσότερο τη νίκη και την πήρε με δυο γκολ του Μπαρτόλο, όμως τον «πάγωσε» ο Παναιτωλικός που νίκησε στη Λάρισα και τον έριξε στην 13η θέση.
LIVE: Κηφισιά – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Ατρόμητος για την 20η αγωνιστική της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.