«Crash test» του Ολυμπιακού στην Κρήτη εν όψει… Super Cup
Ο νέος Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει απόψε τη Βίρτους Μπολόνια (20:30) στο Crete International Basketball Tournament
Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να μετρούν πλέον αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.
Οι ερυθρόλευκοι θα λάβουν μέρος στο Crete International Basketball Tournament που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο (14-15/9) στο Ηράκλειο, όπου θα αγωνιστούν επίσης οι Φενέρ, Αρμάνι Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια, σε ένα δυνατό… τεστ για τους Πειραιώτες ενόψει της νέας σεζόν.
Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει απόψε στις 20:30 την Βίρτους Μπολόνια, σε ένα ματς όπου ο Έλληνας προπονητής θα έχει την ευκαιρία να βγάλει αρκετά συμπεράσματα, αναφορικά με την κατάσταση των παικτών του.
Με πολλές απουσίες
Θυμίζουμε, ότι ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Κρήτη με αρκετά προβλήματα, καθώς οι ερυθρόλευκοι μετρούν τέσσερεις σημαντικές απουσίες. Φαλ, Μιλουτίνοφ, Έβανς και ΜακΚίσικ δεν βρίσκονται στη διάθεση του Μπαρτζώκα, λόγω τραυματισμών, και παρέμειναν στην Αθήνα για να συνεχίσουν τις θεραπείες τους.
Ανεξάρτητα από το σημερινό αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα ακόμα παιχνίδι. Την Κυριακή (15/9) απέναντι σε μια εκ των Φενερμπαχτσέ ή Αρμάνι Μιλάνο. Δύο αγώνες με ομάδες που είναι επιπέδου Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων των Πειραιωτών.
Μάλιστα, στο τουρνουά της Κρήτης αναμένεται να δούμε τον Εβάν Φουρνιέ να αγωνίζεται περισσότερο με την ερυθρόλευκη φανέλα, σε σχέση με το φιλικό που έγινε στο ΣΕΦ με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Γάλλος γκαρντ/σμολ φόργουορντ ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό πριν από περίπου 1ο μέρες και πλέον είναι έτοιμος για περισσότερα αγωνιστικά λεπτά αφού έχει κάνει αρκετές προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.
Το τουρνουά αυτό είναι και το τελευταίο δυνατό τεστ για τον Ολυμπιακό πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν και το Super Cup, όπου, λογικά, θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν ομάδες της Euroleague.
Βέβαια, ο Ολυμπιακός θα δώσει ακόμα δυο φιλικές αναμετρήσεις πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις του, καθώς οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν στην Ιταλία, την Τραπάνι Σαρκ στις 22 και 23 Σεπτέμβρη.
- Η 12άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Μεντιλίμπαρ: «Όποιος δεν έχει κίνητρο δεν χρειαζόταν να βρεθεί σε αυτό το όμορφο νησί, είναι τελικός»
- Κόντης: «Παίζουμε με τον νταμπλούχο Ελλάδος και πρέπει να έχουμε θάρρος στο παιχνίδι μας»
- Μπενίτεθ: «Δεν μου αρέσει η νέα φόρμουλα του Μουντιάλ – Υπάρχουν ήδη πάρα πολλά παιχνίδια»
- Σε Live Streaming η συνέντευξη Τύπου του Betsson Super Cup
- Ολυμπιακός: Περισσότερα από 6.000 εισιτήρια για το Betsson Super Cup βρήκαν κάτοχο
- Ο Ταϊρίκ Τζόουνς έσβησε σχεδόν όλες τις φωτογραφίες του από το Instagram – Τι μπορεί να σημαίνει
- Ο ΠΑΟΚ διαψεύδει τα ρωσικά δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τον Λιβάι Γκαρσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442