Η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει σε λίγη ώρα (21:00) την αντίστοιχη της Σερβίας σε φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.
Από την ομάδα των «πλάβι» υπάρχουν αρκετά γνώριμες φυσιογνωμίες στο ελληνικό κοινό, όπως πχ οι Φιλίπ Πετρούσεφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ που αγωνίζονται στη χώρα μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Έτσι οι δύο ψηλοί των Ερυθρόλευκων και της Σερβίας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον, επί χρόνια, γυμναστή τόσο της ομάδας του Πειραιά, όσο και της Εθνικής, Αντρέα Γκαντζούλη.
Μάλιστα, οι τρεις τους αποφάσισαν να βγάλουν και την απαραίτητη φωτογραφία, με τον Ολυμπιακό να την αναρτά στο Twitter του συλλόγου και να γράφει χαρακτηριστικά: «Χωρίς σύνορα, χωρίς ορίζοντες. Οικογένεια, ό,τι κι αν συμβεί».
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Δήμαρχο της Ουρένσε που κατηγόρησε την Μπιλμπάο για ξενοφοβία, καθώς στο ρόστερ της έχει μόνο Βάσκους παίκτες.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη