Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, έχει ισχυροποιηθεί αρκετά, ειδικά στην περιφέρεια, δεν έχασε κάποιον από τους σημαντικούς παίκτες του και περιμένει τη μεγάλη προσθήκη του Σάσα Βεζένκοφ.
Ο Βούλγαρος διεθνής φόργουορντ έχει συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους για τη σπουδαία επιστροφή του στο λιμάνι και μάλιστα με ένα «χρυσό» πολυετές deal, που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον Ολυμπιακό μετά τον Τζος Τσίλντρες.
Το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί λύση με τους Τορόντο Ράπτορς, κάτι που εφόσον γίνει θα τον ντύσει ξανά στα χρώματα του Ολυμπιακού. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του έχουν τη δυνατότητα να περιμένουν όσο χρειαστεί πλέον τον Σάσα, αφού έχουν γίνει όλες οι υπόλοιπες κινήσεις (Βίλντοζα, Ντόρσεϊ, Έβανς), ενώ και το θέμα του ίδιου του παίκτη με την αποδέσμευση του από τους Ράπτορς αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη βδομάδα.
Τα δεδομένα για το ερυθρόλευκο ρόστερ
Μάλιστα, αναμένεται να βρεθεί και ο Έλληνας ατζέντης του, Νίκος Λώτσος στο Τορόντο για να λυθεί το ζήτημα του συμβολαίου του. Αξίζει να σημειωθεί πως από την ημέρα που κυκλοφόρησε η μεγάλη συμφωνία για την επιστροφή του Βεζένκοφ τα σενάρια περί αποχωρήσεων από το ρόστερ του Ολυμπιακού δίνουν και παίρνουν, όπως και για έξτρα μεταγραφή, όμως φαίνεται πως όλα εξαρτώντας στον σχεδιασμό των Πειραιωτών αποκλειστικά από τον Βούλγαρο φόργουορντ.
Το πιθανότερο σενάριο εφόσον έρθει ο Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, είναι να μην προχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι σε άλλη προσθήκη, αλλά την ίδια ώρα να μην αποχωρήσει και κανένας από τους ήδη υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ. Οι φήμες κυρίως γύρω από τους Πετρούσεφ, Πίτερς και ΜακΚίσικ, υπάρχουν σε μόνιμη βάση, όμως όλοι δεσμεύονται με συμβόλαιο (οι δύο πρώτοι για άλλα δύο χρόνια) και ο Μπαρτζώκας έχει αποδείξει πως τους θέλει και τους τρεις στον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά.
Με λίγα λόγια αν ο Ολυμπιακός αποκτήσει τον Βεζένκοφ τότε δεν θα υπάρξει άλλη προσθαφαίρεση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Πειραιώτες θα πάνε με το υπάρχον ρόστερ (+ τον Σάσα), το οποίο θα είναι ένα από τα πληρέστερα που είχαν ποτέ, με τουλάχισον 2-3 παίκτες σε κάθε θέση και κυρίως την καλύτερη front line στην Ευρώπη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.