Η Μπότεφ θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να μιλά για το παιχνίδι.
Ο προπονητής της ομάδας από τη Βουλγαρία έχρισε τους Πράσινους ως το φαβορί του ζευγαριού, τονίζοντας παράλληλα ότι οι παίκτες του δεν έχουν τίποτα να χάσουν.
Οι δηλώσεις του Ντούσαν Κέρκεζ:
«Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα, αλλά δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο γήπεδο και θα δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε.
Έχουμε καλή ομάδα. Κάτι που αποδείξαμε και στα ματς με τη Μάριμπορ. Το σημαντικότερο είναι να προετοιμαστούμε για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα. Περιμένουμε νέους παίκτες μετά και την αποχώρηση του Ούμε. Δεν ξέρω ακόμα αν θα κάνουμε ροτέισον στο πρωτάθλημα».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.