Χάος επικράτησε στη ρεβάνς της αλβανικής Εγνάτια με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Η Εγνάτια μπορεί να επικράτησε με σκορ 2-1, αλλά εξαιτίας του 1-0 της πρώτης αναμέτρησης, το ζευγάρι οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου η Μπάνια Λούκα νίκησε με 4-1 και προκρίθηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Επόμενος αντίπαλός της ο ΠΑΟΚ.
Οι ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί
Το χθεσινό (17/7) ματς στην Αλβανία πάντως ήταν επεισοδιακό. Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας ξέσπασαν με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς κατά των Σέρβων ποδοσφαιριστών της Μπάνια Λούκα, φωνάζοντας χαρακτηριστικά «Σκοτώστε, σκοτώστε τους Σέρβους».
Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν η διακοπή του αγώνα για λίγο από τον διαιτητή. Στη συνέχεια έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα, τα πνεύματα ηρέμησαν και η αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά.
Ο Ολυμπιακός έκανε τη ζωή του… δύσκολη, αλλά επικράτησε με 100-93 της ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Stoiximan GBL και φουλάρει για Μπαρτσελόνα. Τρομερή εμφάνιση από τον Σίλβα που έβαλε 31 πόντους.
H κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε στο κλειστό για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΖΑΟΝ – Άρης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.
Ο Γάλλος σταρ των Σπερς, Βίκτορ Γουεμπανιάμα παλεύει με τον χρόνο και τους τραυματισμούς, ενώ η «μαγική» προϋπόθεση των 65 αγώνων για τα ατομικά βραβεία απειλεί ξανά τη σεζόν του.
Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχτηκε πρωταθλητής και στο MLS οδηγώντας την Ίντερ Μαϊάμι στη νίκη επί τους Βανκούβερ, με τον Αργεντινό σούπερ να μη χάνει την ευκαιρία να εκθειάσει τους Τζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς