Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η Macron παρουσίασαν την νέα εντός έδρας εμφάνιση του Δικεφάλου ενόψει της σεζόν 2024-25.
Η παρουσίαση έγινε με ένα μοναδικό βίντεο όπου πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Κωνσταντέλιας, Μπάμπα Ράχμαν, Κίριλ Ντεσπόντοφ και Μπράντον Τόμας, που κάνουν διάφορες… εργασίες στο γήπεδο της Τούμπας, φορώντας την νέα φανέλα της ομάδας.
«Με σεβασμό στην ασπρόμαυρη ιστορία, αλλά με αρκετές μοντέρνες πινελιές, η νέα εντός έδρας φανέλα των πρωταθλητών χαρακτηρίζεται από τις παραδοσιακές ασπρόμαυρες κάθετες ρίγες, με τις μαύρες περιοχές να διακοσμούνται από μια λεπτή και κομψή κάθετη γραμμή με στάμπα, σε χρώμα ανθρακί.
Τόσο οι λευκές όσο και οι μαύρες ρίγες διασχίζονται από λεπτές γκρι γραμμές που σχηματίζουν ένα κυματιστό σχέδιο που καλύπτει όλο το μπροστινό μέρος της φανέλας και τα μανίκια. Ο λαιμός είναι φινιρισμένος σε μαύρο χρώμα με γκρι ανθρακί γραμμή, όπως και οι μανσέτες στα μανίκια.
Η φανέλα είναι κατασκευασμένη από Eco Fabric, ένα υλικό που είναι 100% πολυεστέρας από ανακυκλώσιμα πλαστικά. Διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προκειμένου να είναι ελαφριά και να επιτρέπει στο σώμα του ποδοσφαιριστή να αναπνέει κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Δείτε το βίντεο του PAOK TV και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.