O τεράστιος Όμπλακ απέκρουσε το πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στην παράταση (vid)
Με απίθανη επέμβαση και βοήθεια από το δοκάρι ο Όμπλακ απέκρουσε το πέναλτι του Ρονάλντο και κράτησε στο μηδέν την Πορτογαλία. Έβαλε τα κλάματα ο Κριστιάνο!
Τρομερά πράγματα στην Φρανκφούρτη, με τον Ζότα να κερδίζει πέναλτι στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης και τον Ρονάλντο να χάνει την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα πρόκρισης στην Πορτογαλία.
Ο CR7 έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα στο 105′, αλλά ο σπουδαίος Όμπλακ με απίθανη επέμβαση και με βοήθεια από το κάθετο δοκάρι, κράτησε το μηδέν για την Σλοβενία.
Ο Κριστιάνο δεν κατάφερε έτσι να πετύχει το πολυπόθητο γκολ που ψάχνει ώστε να κάνει το απόλυτο ρεκόρ με γκολ σε έξι σερί Euro αλλά κυρίως να φέρει την ομάδα του μία ανάσα από τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Μάλιστα κατά την ανάπαυλα η κάμερα έπιασε τον Ρονάλντο να έχει βάλει τα κλάματα και τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον παρηγορήσουν.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.