Έτοιμη για τη «βόμβα» της χρονιάς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ φαίνεται πως είναι η Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο Μάριο Χεζόνια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών με τους Καταλανούς, με ετήσιες απολαβές οι οποίες θα ανέρχονται στα 3 εκατομμύρια ευρώ!
«Σεισμός» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με την «Marca» να στέλνει τον Κροάτη στην Μπαρτσελόνα!
Ο Χεζόνια βρισκόταν εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο απέρριψε όλες τις προτάσεις που του έγιναν από την πλευρά της «Βασίλισσας». Η Μπάρτσα δίνει… γη και Ύδωρ και όπως φαίνεται θα κάνει δικό της τον 29χρονο άσο, ο οποίος επιστρέφει στη Βαρκελώνη έπειτα από 9 χρόνια, καθώς είχε φορέσει ξανά τα μπλαουγκράνα την τριετία 2012-2015.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως η Ρεάλ έχει ακόμα, βάσει συμφωνίας, το δικαίωμα να… ισοφαρίσει την πρόταση της Μπαρτσελόνα, αλλά κάτι τέτοιο την παρούσα χρονική στιγμή φαντάζει ως πολύ δύσκολο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μάριο Χεζόνια φέτος είχε μέσο όρο 13.5 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο στη Εuroleague. Μια εξαιρετική σεζόν για τον Κροάτη σούπερ σταρ, όμως, η Ρεάλ Μαδρίτης απέτυχε να κάνει το back to back, καθώς ηττήθηκε στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης από τον Παναθηναϊκό.
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.