Το πολύωρο μπλακ άουτ σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (02/06) και εξακολουθεί να υφίσταται μέχρι και αργά το βράδυ.
Το ρεύμα επανέρχεται αλλά με διαρκείς νέες διακοπές – Για μικροεκρήξεις σε πυλώνες κάνουν λόγο οι κάτοικοι
Μέχρι τη νύχτα της Κυριακής, σπίτια, καταστήματα και δρόμοι εξακολουθούν να παραμένουν «βυθισμένα» στο σκοτάδι, καθώς παρά τις προσπάθειες αποκατάστασης της βλάβης που γίνονται, εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα. Κατά πληροφορίες, το ρεύμα επανέρχεται για λίγο, αλλά διαρκώς γίνονται νέες διακοπές.
Όπως αναφέρουν κάτοικοι του Παλαιού Φαλήρου έχουν γίνει μικροεκρήξεις σε πυλώνες.
Αν και ο ΔΕΔΔΗΕ διαβεβαίωσε νωρίτερα ότι η βλάβη θα έχει επιλυθεί στο επόμενο διάστημα, τα προβλήματα ηλεκτροδότησης συνεχίζονται καθώς δύο γραμμές μέσης τάσης βγήκαν ξανά εκτός ηλεκτροδότησης.
Πού οφείλεται η βλάβη
Το πρόβλημα οφείλεται σε βλάβη δύο γραμμών μέσης τάσης στο δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.
Πηγές του ΔΕΔΔΗΕ δεν αποδίδουν τη βλάβη στην υπερφόρτωση του δικτύου, αλλά σε βλάβη σε μετασχηματιστή σε σταθμό της Νέας Σμύρνης.
Στο σημείο όπου εντοπίζεται η αιτία του προβλήματος έχουν σπεύσει από νωρίς και πραγματοποιούν εργασίες συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ.
Το αποτέλεσμα είναι οι εν λόγω περιοχές των νοτίων προαστίων να παραμένουν «βυθισμένες» στο σκοτάδι για περισσότερες από 5 ώρες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας