Η ΕΠΟ, μέσω επιστολής, έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Europa Conference League, τονίζοντας το πόσο σπουδαία είναι η επιτυχία των «ερυθρόλευκων» για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δείτε αναλυτικά το κείμενο της συγχαρητήριας επιστολής της ΕΠΟ:
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας της χώρας μας, σάς εκφράζουμε τα θερμότατα συγχαρητήριά μας για την κατάκτηση του 2024 UEFA Europa Conference League από τον Ολυμπιακό.
Πρόκειται για μια ανεπανάληπτη στιγμή στην ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού και μια χρυσή σελίδα στην αθλητική ιστορία της Ελλάδας.
Αθλητικά επιτεύγματα τέτοιου επιπέδου συνδράμουν μοναδικά στην ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου στη χώρα και τη διεθνή αναβάθμιση και προβολή του.
Παρακαλούμε όπως διαβιβάσετε τα συγχαρητήριά μας στον προπονητή, στους ποδοσφαιριστές, το επιτελείο και όλους όσοι συνεισέφεραν στην ιστορική επιτυχία του Ολυμπιακού.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.