Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 80-68 στην έδρα του Άρη, σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι πριν από τα playoffs, για την 5η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League.
Άρης και Παναθηναϊκός αναμετρήθηκαν για την 5η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά με παιχνίδι, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να «περνά» από το «Αλεξάνδρειο» με 80-68.
Κορυφαίος για τους «πράσινους» ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, που σε κάτι λιγότερο από 23 λεπτά, είχε 17 πόντους, με 6/8 δίποντα, 5/10 βολές, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 τάπες.
Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση με Σαμοντούροφ και Ναν να είναι ορεξάτοι και να σκοράρουν με το ξεκίνημα του ματς. Ωστόσο ο Άρης ισορρόπησε χωρίς όμως να προσπεράσει στο σκορ, με τους πράσινους να κρατούν σταθερά ένα μικρό προβάδισμα μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου (13-16).
Ο Άρης έκλεισε την περίοδο με 1/4 δίποντα, 2/8 τρίποντα, 6/9 βολές, 11 ριμπάουντ (10-1), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 λάθη, 6 φάουλ και τον Μπλούμπεργκς στους 7 πόντους. Ο Παναθηναϊκός έχει 5/8 δίποντα, 1/11 τρίποντα, 3/4 βολές, 12 ριμπάουντ (9-3), 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 λάθος, 8 φάουλ και τον Ναν στους 5 πόντους.
Με μικρό σερί 6-0 ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το δεύτερο δεκαλέπτο με τον Άρη να απαντά διατηρώντας την διαφορά αλλά να μην μπορεί να την μειώσει. Σημαντική «απώλεια» για τον Άρη στο πρώτο μέρος ο Τολιόπουλος που έμεινε στο μήδεν με 0/4 σουτ, 0/2 βολές, τρεις ασίστ και ισάριθμα λάθη. Αμφότερες οι ομάδες ήταν πολύ άστοχες από την γραμμή του τριπόντου (4/31), δείγμα της απουσίας κινήτρου στο ματς.
Ο Άρης έκλεισε το πρώτο μέρος με 7/14 δίποντα, 2/15 τρίποντα, 5/11 βολές, 22 ριμπάουντ (18-4), 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 5 λάθη, 10 φάουλ και τους Γκάλινατ – Μπλούμπεργκς στους 7 πόντους. Ο Παναθηναϊκός έχει 10/16 δίποντα, 2/16 τρίποντα, 6/8 βολές, 24 ριμπάουντ (19-5), 9 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 3 λάθη, 14 φάουλ και τους Μωραΐτη – Παπαπέτρου στους 6 πόντους.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν «πάτησαν» γκάζι και έστειλαν την διαφορά για πρώτη φορά στο +11. Ο Άρης μείωνε ανα διαστήματα τη διαφορά στους 5, αλλά οι πράσινοι την εκτόξευαν ξανά σε διψήφια νούμερα, μέχρι και το +16. Κάπως έτσι έλαβε τέλος η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό να φεύγει με το «ροζ φύλλο» από την Θεσσαλονίκη.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.