Κασσελάκης: Δεν σχολιάζω τα του οίκου μου, είπε για Σπηλιωτόπουλο – «Ντροπή για την απόφαση για το Μάτι»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης επιτέθηκε στη ΝΔ για τις δηλώσεις Βαρτζόπουλου, Φλέσσα, Κυριαζίδη. Τι είπε για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα
Αισθάνομαι ντροπή από την έκβαση της υπόθεσης της τραγωδίας στο Μάτι, αυτό δεν είναι Δικαιοσύνη, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης 30 Απριλίου στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha».
Όσον αφορά τη συνεργασία της ομάδας επικοινωνίας της Κουμουνδούρου με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία υπογράμμισε ότι δεν σχολιάζει τα του οίκου του. «Δεν σχολιάζω θέματα συνεργατών εντός του κόμματος, είτε είναι πρώην πολιτικά στελέχη είτε είναι επαγγελματίες Δεν σχολιάζω είτε πρόκειται για συμβούλους, για εργαζομένους της Κουμουνδούρου, όπως θες πες του», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Παράλληλα πρόσθεσε πως τα πιστεύω του «είναι ξεκάθαρα και όλος ο κόσμος τα ξέρει. Από εκεί και πέρα χτίζουμε ένα κοινωνικό μέτωπο».
«Είμαι πλήρως αληθινός και διάφανος», σχολίασε σχετικά με την προσωπική του ζωή ο Στέφανος Κασσελάκης. Όσον αφορά την κυβέρνηση υπογράμμισε πως ο κόσμος έχει δει τις κωλοτούμπες της κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι όλα τα κόμματα έχουν στόχο τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνο που έχασε προσφάτως τον πατέρα του. «Ήταν από την καρδιά μου, το έκανα σε ανθρώπινο επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε αυτό το πλαίσιο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανέφερε για το ΕΣΥ πως «τι χώρα είμαστε αν αφήνουμε τις οικογένειές μας να πεθαίνουν και να διαφημίζουμε «οικονομικό θαύμα» για περιοδικά του εξωτερικού».
Όσον αφορά τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών υπογράμμισε πως «ο πρωθυπουργός παρακολουθεί τη μισή χώρα, θα μου πείτε ότι δεν ξέρει τι έγινε στο μπάζωμα».
Για την υποψηφιότητα της Σοφίας Μπεκατώρου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογράμμισε πως «συγκινήθηκα. Αισθάνθηκα ότι η πρωτοβουλία να ανοίξουμε τα στεγανά, το κόμμα στην κοινωνία και να μπορέσει όποιος θέλει αμεσοδημοκρατικά από την βάση να καταθέσει υποψηφιότητα, πιάνει τον παλμό του κόσμου».
Επίθεση σε ΝΔ για τις δηλώσεις Βαρτζόπουλου, Φλέσσα και Κυριαζίδη
Για τις δηλώσεις του υφυπουργού Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου που προκάλεσαν ισχυρές αντιδράσεις, ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε πως εάν ήταν πρωθυπουργός θα τον απομάκρυνε ένα λεπτό από όταν θα άκουγε τις δηλώσεις. «Δεν είναι θέμα λάθους διατύπωσης να δικαιολογείς τις γυναικοκτονίες», είπε, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βίκυ Φλέσσα για τις τραγωδίες στα Τέμπη και στο Μάτι. «Υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ λέει «όλοι μας σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη». Είναι στην κοσμάρα τους, δεν έχουν ενσυναίσθηση», επισήμανε, ενώ επιτέθηκε στη ΝΔ και για τις ομοφοβικές δηλώσεις του βουλευτή Δράμας Δημήτρη Κυριαζίδη.
Για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε πως δεν μετανιώνει για τον τρόπο που έδρασε, ωστόσο, όπως είπε, με χαρά θα συνομιλούσε μαζί του.
Ερωτηθείς για τον πήχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως «ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονεία του 41%. Πάμε να αλλάξουμε τη χώρα προς την πρόοδο»
- Οσεάν Ντοντάν: Κορυφαία τενίστρια έκανε αυξητική στήθους και άνοιξε Onlyfans (pics+vids)
- Καμπανάκι Ισραηλινού αναλυτή για Τουρκία: Αυτό που κάνει ο Ερντογάν στην Αθήνα θα το κάνει σε όλους
- «Εύχομαι κανείς να μην περάσει αυτό που έπαθα»: Τι δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την περιπέτεια της υγείας του
- Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]
- Τραμπ: Κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που διερωτώνται για την υγεία του
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις (vid)
- Αυστρία: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πρώην μεγιστάνα Ρενέ Μπένκο για απάτη
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)











![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-130x85.jpg)























![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)




![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)




![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442