Η Χάρις Αλεξίου κατέκτησε μία πολύ σημαντική διάκριση στην μακρόχρονη καριέρα της, καθώς εμφανίστηκε στο billboard της Times Square.
Η διεθνής αυτή διάκριση προέκυψε καθώς, η ερμηνεύτρια έγινε ακόμη μια από τις πρέσβειρες της Ελλάδας στην παγκόσμια καμπάνια EQUAL του Spotify, για την ισότητα των φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση.
Η ανάρτηση της σπουδαίας ερμηνεύτριας
«Γυναικείες φωνές απ’ όλο τον κόσμο και τα είδη μουσικής ενώνονται μέσα από την καμπάνια του Spotify, EQUAL. Η μουσική πάντα θα ενώνει», έγραψε στο caption. Στην καμπάνια συμμετέχουν καλλιτέχνιδες από όλο τον κόσμο και τα τραγούδια τους περιλαμβάνονται στο παγκόσμια playlist «EQUAL Global» του Spotify.
Μάλιστα έχουμε κατά καιρούς δει την Έλενα Παπαρίζου, τη Josephine, την Ελένη Φουρέιρα.
Παράλληλα, η Χάρις Αλεξίου αυτή την περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro. Η δευτέρα σεζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου 2024, στο MEGA.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας