Ιταλία: Νεαρή Γαλλίδα βρέθηκε δολοφονημένη σε ερειπωμένη εκκλησία – Αναζητείται ο σύντροφός της
Τον σύντροφο νεαρής Γαλλίδας που βρέθηκε μαχαιρωμένη σε ερειπωμένη εκκλησία αναζητούν οι ιταλικές αρχές, ο οποίος βρισκόταν αντιμέτωπος με καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία.
Το πτώμα νεαρής Γαλλίδας που έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, βρέθηκε πριν λίγες ημέρες σε ερειπωμένη εκκλησία (φωτογραφία, επάνω, από quotidiano.net) στο βορειοδυτικό άκρο της Ιταλίας, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) επικαλούμενο δικαστικές πηγές.
Αναζητείται σε Ιταλία και Γαλλία ο σύντροφός της, ο οποίος βρισκόταν αντιμέτωπος με καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και είχε κληθεί να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου της Γκρενόμπλ στις 3 Μαΐου.
Το θύμα είχε μαχαιρωθεί στον λαιμό και στην κοιλιακή χώρα
Το θύμα της άγριας δολοφονίας, μια 22χρονη από το Σεν Πριέστ, κοντά στη Λυών, εντοπίστηκε την Παρασκευή σε εγκαταλελειμμένη και ερειπωμένη εκκλησία στο χωριό Λα Σαλ της βορειοδυτικής Ιταλίας, κοντά στα γαλλικά σύνορα.
Είχε μαχαιρωθεί στον λαιμό και στην κοιλιακή χώρα, σύμφωνα με δικαστικές πηγές που επιβεβαίωσαν πληροφορίες του ιταλικού πρακτορείου ANSA.
Το θύμα ταυτοποιήθηκε τη Δευτέρα και, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, πιστεύεται πως δολοφονήθηκε στο διάστημα μεταξύ των τελευταίων ημερών του Μαρτίου και των πρώτων ημερών του Απριλίου.
Εκκρεμούσαν καταγγελίες
Το ζευγάρι αναχώρησε με αυτοκίνητο από τη Γαλλία και πέρασε τα ιταλικά σύνορα στις 26 Μαρτίου.
Στον συνοριακό έλεγχο υπέπεσε στην αντίληψη των ιταλών αστυνομικών ότι σε βάρος του 21χρονου – ο οποίος έχει ιταλική υπηκοότητα – εκκρεμούσαν καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία. Για τον λόγο αυτόν, είχαν ενημερώσει αρμοδίως τις γαλλικές αρχές.
Πηγή: ΑΠΕ
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας
- Πιο αγγλικό δεν έχει – Θα γράψουν οι Oasis το κομμάτι για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ;
- ΗΠΑ: Υπό κράτηση 30χρονος που φέρεται να είχε τοποθετήσει βόμβες την παραμονή της επίθεσης στο Καπιτώλιο το 2021
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Τέλος από τη Μύκονο Betsson ο Έβανς – Ποιος είναι ο λόγος που αποχωρεί…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442