Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγιος Παντελεήμονας: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 35χρονου - Συνελήφθη μέλος συμμορίας που τον πυροβόλησε

Άγιος Παντελεήμονας: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 35χρονου – Συνελήφθη μέλος συμμορίας που τον πυροβόλησε

Ο 35χρονος είχε πέσει νεκρός μετά από συμπλοκή στις 8 Μαρτίου έξω από κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας 35χρονου αλλοδαπού που είχε σημειωθεί πριν ένα μήνα (8/3) έξω από κατάστημα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας έφτασε η Αστυνομία μετά από έρευνα.

Όπως διαπιστώθηκε η δολοφονία έγινε κατά τη διάρκεια άγριας συμπλοκής μεταξύ μελών αντίπαλων συμμοριών που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών.

Για την υπόθεση συνελήφθη, κατόπιν εντάλματος σύλληψης, μέλος συμμορίας, ο οποίος κατηγορείται ως ο φυσικός αυτουργός, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα 12 άτομα, που κατά περίπτωση κατηγορούνται για συνέργεια σε ανθρωποκτονία (τετελεσμένη και σε απόπειρα), συμμετοχή στη συμπλοκή καθώς και για παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Τι in είχε αποκαλύψει βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης  βραδινές ώρες της 8ης Μαρτίου 2024, σημειώθηκε συμπλοκή δύο ομάδων, επτά και έξι ατόμων αντίστοιχα, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο συλληφθείς, μέλος της ομάδας των επτά ατόμων, πυροβόλησε προς το μέρος της άλλης ομάδας, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός. Στη συνέχεια και ενώ η συμπλοκή βρισκόταν ακόμη σε εξέλιξη, πυροβόλησε εκ νέου και τραυμάτισε σοβαρά το 35χρονο θύμα, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε Νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα απεβίωσε.

Σπαθιά και κοντάρια

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο βρέθηκαν τρεις κάλυκες πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 9mm, σιδερένιος λοστός, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, βέργα σιδήρου, σιδερένιο κοντάρι, δύο ξύλινα κοντάρια, σουγιάς, λίμα μαχαιριών, μαχαίρι, δύο σπαθιά, σιδερένιο κοντάρι, καθώς και δύο ξύλινα κοντάρια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ακολούθησε επισταμένη έρευνα στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν πληροφοριακά στοιχεία και δεδομένα, εργαστηριακά ευρήματα και ψηφιακά πειστήρια από τον τόπο του εγκλήματος, με αποτέλεσμα την ταυτοποίηση του συνόλου των εμπλεκομένων καθώς και τη διακρίβωση του κινήτρου της συμπλοκής.

Γνωστοί στις Αρχές

Το υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και ακολούθως από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του φυσικού αυτουργού, ο οποίος απογευματινές ώρες χθες (8-4-2024) εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη.

Μάλιστα, δύο μέλη της συμμορίας, στην οποία συμμετείχε ο συλληφθείς, κατηγορούνται ως μέλη μίας εκ των εγκληματικών οργανώσεων που εξαρθρώθηκαν πρόσφατα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σημειώνεται ότι το σύνολο των κατηγορούμενων έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για πληθώρα ποινικών αδικημάτων.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024