Σερβία: Χειροπέδες σε δύο ακόμη άτομα για τη δολοφονία του 2χρονου κοριτσιού – Άφαντη η σορός
Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για το τραγικό τέλος της Ντάνκα Ίλιτς
Δεν έχει τέλος η φρίκη στην Σερβία σε ότι αφορά στην δολοφονία της 2χρονης Ντάνκα.
Οι σερβικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα πως συνέλαβαν δύο συνεργούς στην υπόθεση του 2χρονου κοριτσιού το οποίο σκοτώθηκε αφότου παρασύρθηκε από ένα όχημα με τον οδηγό και τον επιβάτη του να κρύβουν στη συνέχεια το πτώμα της μέσα σε μια παράνομη χωματερή, προτού το μεταφέρουν σε άγνωστη τοποθεσία.
Είχε εξαφανιστεί από τις 26 Μαρτίου
Η μικρή Ντάνκα Ίλιτς είχε εξαφανιστεί την 26η Μαρτίου από την πόλη Μπορ (ανατολικά) και το πρόσωπό της πρωταγωνιστούσε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίων για 10 ημέρες, όταν οι αρχές ανακοίνωσαν την Τετάρτη δύο πρώτες συλλήψεις.
Το σερβικό υπουργείο Εσωτερικών είχε τότε εξηγήσει ότι, βάσει των πρώτων στοιχείων, το κοριτσάκι είχε χτυπηθεί από το αυτοκίνητο λίγα λεπτά αφότου διέφυγε της προσοχής των γονιών της.
Άφαντη η σορός
Σύμφωνα με το υπουργείο, ο οδηγός και ο επιβάτης του οχήματος έκρυψαν στη συνέχεια το πτώμα της σε έναν χώρο που χρησιμοποιείται ως παράνομη χωματερή.
Σήμερα, πρόσθεσε ότι οι δύο συλληφθέντες είναι οι φερόμενοι συνεργοί τους που τους βοήθησαν να μεταφέρουν το πτώμα από την παράνομη χωματερή προς μία περιοχή που παραμένει άγνωστη, πιθανόν την 28η Μαρτίου.
Η αστυνομία συνεχίζει να ψάχνει τη σορό του παιδιού, καθώς οι ύποπτοι δεν έχουν αποκαλύψει που την έχουν κρύψει.
- Κύπρος: Το προσχέδιο Ολγκίν για λύση του Κυπριακού αποκαλύπτει η Independent
- Μεξικό: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε τροχαίο με ακινητοποιημένα οχήματα λόγω προηγούμενης σύγκρουσης
- Συρία: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου διορισμένου κοινοβουλίου
- Κουφονήσια: Συνέλαβαν τον κυβερνήτη πλωτού αναψυκτηρίου
- Πετρέλαιο: Αλμα των τιμών εν μέσω των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ
- Ιράν: Τα πλήγματα των ΗΠΑ «εκμηδένισαν» τις διπλωματικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών
- Ισπανία: Στους 13 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Αλμερία – Βρετανίδα υπέκυψε στο νοσοκομείο
- Ποιοι ξαναγράφουν το βιβλίο της πολυτέλειας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442